Andy Thomas: The Truth Agenda

Andy Thomas Glastonburyn Signs of Our Times -Symposiumissa

 

Artikkeli on julkaistu Ultra-lehden numeron 8/2011 nettikolumnina

 

Andy Thomas on kirjoittanut useita kirjoja, joissa hän tutkii maailmamme selittämättömiä ilmiöitä. Hän aloitti Glastonburyn symposiumin luentonsa kertomalla kirjastaan The Truth Agenda. Siinä hän perehtyy moniin mysteereihin, kuten viljapeltokuvioihin, ufoihin, psyykkisiin ilmiöihin sekä vuoden 2012 ympärillä olevaa aikakautta koskeviin tulevaisuuden ennustuksiin, joilla näyttää lähemmin tarkasteltuna olevan vahva yhteys yleisiin salaliittoteorioihin, joiden yksityiskohtia hän myös selvittää teoksessaan laajalti.

Thomas ihmetteli, miksi media ja viranomaiset ovat mustamaalanneet ja latistaneet termin ”salaliittoteoreetikko”, kun nykymaailma niin selvästi on täynnä salaliittoja, joista on syytä muodostaa teorioita. Hän painotti, että maailma on läpikäymässä kiehtovaa ja järisyttävää muodonmuutosta, ja avain muutoksesta selviämiseen saattaa piillä vain todellisen olemuksemme tiedostamisessa ja vastuunottamisessa omasta maailmastamme. Salaliittoteorioista puhuessaan Thomas totesi, että tästä kaikesta on todistusaineistoa saatavilla valtavan paljon, ja hän kehotti jokaista aina tarkistamaan tiedot itse sen sijaan että uskoo sokeasti muiden sanoja.

Thomasin mukaan median on paljon helpompi lakaista tärkeät aiheet maton alle saattamalla ne naurunalaisiksi ja muuttamalla niitä koskevia tosiasioita, kuin todella kohdata syy sille, miksi niin monet ihmiset kyseenalaistavat heille totuutena esitetyt asiat. Laajemmin tarkasteltuna maailman selittämättömät mysteerit ja globaali salailu näyttävät olevan tiiviissä yhteydessä toisiinsa. Koko yhteiskuntamme korkeimmilla tasoilla ja valtarakenteilla näyttää olevan pakkomielle okkulttista tietoa ja mystisiä aiheita kohtaan, ja ne, jotka ovat portaiden alapäässä, saatetaan naurunalaisiksi jos he osoittavat tutkivansa outoja ilmiöitä.
 

Sivilisaatio kääntynyt väärään suuntaan

Median antama kuva maailmastamme vaikuttaa niin usein valheelliselta, että moni on alkanut kyseenalaistaa oman yhteiskuntansa perusrakenteita. Kun asioita tarkastelee laajemmin, alkaa näyttää siltä, ettei tämä osittain rikkonainen maailmamme ole sattumanvaraisen kehityksen, vaan salaliiton tulosta. Kaikista tieteellisistä saavutuksista, suurista löydöistä ja lukemattomista mukavuuksista huolimatta läntisessä maailmassamme on läpitunkeva tunne siitä, että sivilisaatio on kääntynyt jossain kohdassa väärään suuntaan. Salailu ja valehtelu näyttävät rehottavan hallituksissa ja instituutioissa, maat lähtevät sotiin hyvin epävarmalta pohjalta, ja kontrollin ja rajoitusten ohjelma näyttää nopeasti korvaavan sen suhteellisen vapauden, joka lännessä aiemmin tunnettiin.

Ilmastonmuutoksen pelko, terrorismin pelko, taloudellisen taantuman pelko, vieraiden pelko, virusten pelko, lähes kaiken pelko – kaikki nämä uhat jotka näyttävät riippuvan päämme yläpuolella, ja joita median shokkikauppiaat aktiivisesti ja taukoamatta paisuttavat, merkitsevät, että me toimimme yhä enemmän uhatusta turvallisuudentunteesta käsin. Positiivinen ajattelu katoaa näennäisen meitä kohtaavien ongelmien valtavuuden ja niille annetun uutisoinnin alle. On olemassa todisteita siitä, että meille annetaan kohtuuttoman negatiivinen kuva maailmasta, joka todellisuudessa saattaa olla paljon valoisampi kuin meidän annetaan nähdä. Se versio yhteiskunnasta, jonka hahmotamme kuvaruutujemme ja sanomalehtiemme kautta, voimistaa lähes poikkeuksetta pelkoa ja pimeyttä ja houkuttelee meitä antamaan vapautemme pois, aivan kuin rohkaiseminen toivoon ja vapauteen olisi vastuutonta.

Thomasin mukaan oletus, että maailmaa johdetaan sen kansalaisten – meidän – hyväksi, on naiivi. Kun alkaa ottaa huomioon, että sitä itse asiassa saatetaankin johtaa vähälukuisen eliitin ja heidän synkkien suunnitelmiensa hyväksi, epämiellyttävä seuraus on se, että tässä kaikessa alkaa näyttää olevan järkeä, ja jotkut selittämättömistä mysteereistä sekä monet synkät salailuoperaatiot alkavat muodostaa kaavaa. Näistä taustalla vaikuttavista asioista maailman on tultava tietoiseksi, jotta voimme toimia estääksemme niiden pahimmat seuraukset.


Mystisten ilmiöiden olemassaolo salataan

Ympärillämme on monia mysteerejä, jotka muistuttavat, ettei maailma ehkä olekaan aivan sitä miltä se näyttää – mutta kulttuurissamme teeskennellään usein muuta. Aina meidän annetaan ymmärtää, että kaikki on siististi selitetty ja lokeroitu. Selittämättömien arvoitusten olemassaolosta tietoisemmaksi tuleminen voi kuitenkin herättää ihmisiä odottamattomin tavoin. Kaksi mysteeriä on erityisen inspiroivia, joista toinen on vanha, toinen nykyaikainen: Egyptin pyramidit ja viljapeltokuviot. Ne ovat esimerkkejä siitä, miten maailmalla on tapana kohdella pysyvää mysteeriä. Se yksinkertaisesti teeskentelee, ettei sellaista ole olemassa. Ja kun tapahtumat kärjistyvät liian kauas arkipäiväisestä eikä virkavalta pysty enää teeskentelemään, silloin salailu alkaa. Media vakuuttaa esimerkiksi kaikkien viljapeltokuvioiden olevan ihmisten laudoilla tekemiä, mutta todistusaineisto ei puolla tätä näkemystä.

Andy Thomasin mukaan on olemassa paljon todisteita siitä, että monia mysteereitä koskeva tietoisuus on intellektuaalisen elitismin tukahduttamaa, harhauttamaa ja aktiivisesti väärentämää, kuten viljapeltokuvioiden suhteen on tapahtunut. Sama koskee ufoja, sillä jotakin omituista todella näyttää lentävän taivaallamme, vaikka skeptikot asian kieltävätkin. Oli kyse sitten ufoista, vierailijoista toisilta planeetoilta tai armeijan salaisista kokeista, on kuitenkin selkeää todistusaineistoa siitä, että niitä koskeva täydellinen tietoisuus pidetään pois ulottuviltamme. Mysteeri, joka näitä ilmiöitä ympäröi, on varmistus siitä, ettei meille kerrota totuutta. Ufomysteeri on yksinkertaisesti selvä todiste maailmassamme tapahtuvasta peittelystä.

Thomas painottaa, että jos maailman hallitukset eivät aio avautua esimerkiksi tästä asiasta, meidän on käännyttävä niiden puoleen, jotka väittävät omaavansa omakohtaista kokemusta ufoista ja niiden matkustajista. Ja sillä, mitä monet heistä raportoivat, on seurauksia, jotka johtavat meidät yhteen tärkeimmistä piilevistä käsityksistä, joka saattaa muovata maailmaamme näinä aikoina: oletukseen, että lähiaikoina tapahtuu valtava, katastrofaalinen muutos. Mistä tahansa nämä viestit sekä lukuisat tulevaisuuden visiot todella ovatkin peräisin, ne näyttävät sopivan laajempaan kuvioon ja syvältä kollektiivisesta tietoisuudestamme kumpuavaan tietoon jostakin suuresta, joka on tapahtumassa maailmallemme tai ainakin sivilisaatiollemme. Ja tämä seikka vaatii meiltä kollektiivisesti suurempaa huomiota.

Hyvin usein löytyy hämmentäviä todisteita laajemmista agendoista, joko uskonnollisista, vallanhaluisista tai esoteerisista, joita säädetään salaisesti meille esitetyn normaaliuden julkisivun takana. Tätä valheellista julkisivua media auttaa pitämään yllä kieltäytymällä käsittelemästä aiheita tiettyjen rajojen takaa. Merkittävä vähemmistö on nyt kuitenkin alkanut haastaa monia sellaisia asioita, joita tähän saakka on pidetty itsestäänselvyyksinä. Tästä alkaa salaliittoteorioiden maailma, jossa oikeat kysymykset esitetään.
 

Hallitsevan eliitin tavoitteena fasistinen Uusi maailmanjärjestys

Salaliiton ytimessä on Andy Thomasin mukaan näkemys, jonka mukaan tieto selittämättömistä ilmiöistä ja okkulttisista uskomuksista vahvistaa vuosituhansia hallinneen, salaisen valtaapitävän luokan keskeistä filosofiaa. Suuri määrä todistusaineistoa osoittaa eliitin vahvan kiinnostuksen okkultismia kohtaan.  Aikakaudella vuoden 2012 ympärillä tapahtuvista muutoksista ja mullistuksista on saatu valtava määrä ennustuksia eri lähteistä, ja monet vaikutusvaltaiset poliittiset ja uskonnolliset johtajat näyttävät uskovan niihin. Tämä saattaa merkitä, että he haluavat varmistaa valta-asemansa, jos jotakin sellaista tapahtuisi mikä kumoaisi perinteisen asioiden järjestyksen. Tällä hetkellä salaseurat näyttävät rakentavan aktiivisesti kontrollin valtakuntaa, käyttäen mitä tahansa menetelmiä varmistaakseen valtansa pysyvyyden suuren mullistuksen aikana ja sen jälkeen.

Useimpien salaliittoteoreetikoiden mukaan Illuminatin eli hallitsevan eliitin tärkein päämäärä on saada maapallolle Uusi maailmanjärjestys (New World Order), järjestelmä, joka syrjäyttäisi kaiken yksilöllisen riippumattomuuden sekä valtioiden hallitukset. Tällaisen suunnitelman toteutuminen merkitsisi, että pieni eliitti pysyisi vallassa ja ettei heidän enää tarvitsisi huolehtia demokratiasta – juuri niin kuin George Orwell varoitti kirjassaan Vuonna 1984. Pahimpien pelkojen toteutuessa eliitti onnistuisi toteuttamaan suunnitelmansa väestömäärän vähentämisestä sekä kontrolloimaan jäljelle jääneitä yhteiskunnallisten kontrolloimiskeinojen avulla.

Kaksoistornien romahtamisen varjolla on aloitettu kaksi sotaa, jotka yhä vain jatkuvat. Tämän lisäksi yksilönvapauttamme rajoitetaan jatkuvasti lisää terrorismin vastaisen sodan ja turvallisuutemme nimissä. Täysin suhteetonta terrorismin ja rikollisuuden pelkoa lietsotaan ihmisissä mediamanipuloinnin ja hallitusten politiikan avulla. Mitä enemmän me kollektiivisesti pelkäämme, sitä enemmän meitä kontrolloidaan – ja sallimme itseämme kontrolloitavan.

 

Codex Alimentarius rajoittaa luonnonlääkkeiden käyttöä

Andy Thomasin mukaan nykyinen vapauksien riisto jokapäiväisestä elämästämme ei ole ainoa kontrollointikeino, jota meihin ollaan soveltamassa. Järjestelmä haluaa pitää meidät pois tieltä suunnitelmia sotkemasta, joten meidät hypnotisoidaan iltaisin television saippuasarjoilla ja masennetaan loppumattomalla negatiivisten uutisten virralla. Ja EU:ssa suurin kansainvälinen elintarvikestandardien komissio Codex Alimentarius on ajamassa läpi uutta kyseenalaista direktiiviä. Sen tarkoituksena on rajoittaa luonnontuotteiden vapaata käyttöä, vaikka miljoonat ihmiset ovat vakuuttuneita niiden tehosta. Monet ovat päässeet niiden avulla eroon virallisen lääketieteen hyväksymistä aineista, jotka ovat usein osoittautuneet vahingollisiksi. Luonnontuotteiden tiedetään yleisesti vaikuttavan positiivisesti hyvinvointiimme ja vastustuskykyymme, ja niiden avulla saavutetut hyvät tulokset puhuvat puolestaan.

Tällaiset säännöt tulevat riistämään meiltä oikeuden päättää omasta ravinnostamme, jollei lain läpiviemistä estetä. Tämä direktiivi merkitsee sitä, että laillisesti hankittavissa olevien vitamiinien ja lisäravinteiden määrää vähennetään massiivisesti, jopa siinä määrin, että sallitun määrän ottaminen olisi lähes hyödytöntä. Lain täydellisen säätämisen on tarkoitus tapahtua lähivuosina, vaikka monia kiellettäviä luonnontuotteita on käytetty ilman haittoja lukuisten sukupolvien ajan ja ne sisältävät paljon vähemmän kemikaaleja ja myrkyllisiä ainesosia kuin useimmat tavanomaiset lääkkeet, jotka tilastojen mukaan ovat paljon haitallisempia. Joka vuosi yksin USA:ssa 180,000 ihmistä kuolee tavallisen lääkityksen odottamattomien vaikutusten, lääkärien tekemän virheellisen diagnoosin tai väärän lääkeannostelun seurauksena, ja siellä niistä onkin jo tullut merkittävin vuosittainen kuolinsyy. Silti koululääketiedettä ei olla rajoittamassa siten kuin luonnonlääketiedettä – joka tuskin koskaan on tappanut ketään pitkän historiansa aikana.

Lisäksi saatavillamme on paljon ravinneköyhää ruokaa. Elintarvikkeemme ovat täynnä epäilyttäviä lisäaineita hyväksyttyjen e-koodien loputtomalta listalta. Monet suositut juomat ja ruoka-aineet sisältävät haitallisia lisäaineita kuten aspartaamia. Juomaveteen lisätään monissa maissa kyseenalaisia kemikaaleja, esimerkiksi fluoria. Monet uskovat laajan rokotusohjelman vaikuttaneen erittäin negatiivisesti immuunijärjestelmäämme, ja moni terveysalan ammattilainen on kyseenalaistanut sen väitetyt positiiviset vaikutukset, mutta tästäkään ei media raportoi. Rokotusohjelman arvellaan olevan tahallinen yritys vahingoittaa luonnollista vastustuskykyämme. Rokotukset todennäköisesti tekevät meidät haavoittuvaisemmiksi – ja voivat osaltaan aktivoida mahdollisia vahvempia, myöhemmin puhkeavia maailmanlaajuisia epidemioita. Tilastot eivät näytä tukevan väitettä, jonka mukaan rokotusohjelma olisi pyyhkinyt taudit pois. On tosiseikka, että useimmat perinteiset lastentaudit olivat jyrkässä laskussa jo ennen kuin niitä vastaan alettiin rokottaa. Lisäksi monet ovat sitä mieltä, että kännykät ja monet uudet mikroaaltokommunikointilähettimet toimivat hermoston tukahduttajina. On tutkijoita, joiden mukaan eliitin suunnitelmana on massiivinen maapallon väestön vähentäminen epidemioiden ja virusten avulla.

Thomasin mukaan valtaapitävien edun mukaista ei ole terve ja energeettinen väestö, ja henkilökohtaisten terveysvalintojemme riistäminen on vain yksi osa laajasta ohjelmasta, jonka tarkoituksena on heikentää ihmiskunta alistumaan. Olemme siis hypnotisoituja, pelon avulla kontrolloituja, lisäaineiden ja lääkkeiden puuduttamia. Lisäksi meiltä salataan mitä ympärillämme maailmassa todella tapahtuu. Epäyhtenäistä ja voimatonta kansaa on tietenkin helpompi kontrolloida. Psykologisen sotakaluston käyttö on myös silminnähtävissä, ja yksi vallankäytön välikappale näyttää olevan valheellinen ilmastonmuutospropaganda.

Thomas painottaa olevan selvää, etteivät valtaapitävät tule ottamaan mitään riskejä, jotka voisivat saada heidät menettämään otteensa alaisistaan. Onnellista, eteenpäin menevää, itsenäistä yhteiskuntaa on paljon vaikeampi manipuloida, joten eliitillä on valmiina laajat, yksityiskohtaiset suunnitelmat mullistusten varalle. Ilmastoasioiden vääristäminen ja globaalista talouskriisistä johtuva kasvava levottomuus saattaa olla vain keinotekoista, kulissientakaista järjestelyä, jonka tarkoituksena on kasvattaa läpitunkevaa pelkoa lisäoikeutuksena sosiaalisille rajoituksille ja pitää kansalaiset aloillaan. Jos tämä kaikki pitää paikkansa, globaali kontrollointiskenaario näyttäisi olevan monella tasolla järkeenkäypää.
 

Kollektiivisen tietoisuuden nousu

Andy Thomas toteaa, että vaikka vuosi 2012 ei kaikista lukuisista ennustuksista huolimatta toisikaan suurta muutosta, sellaisen mahdollisuuden pohtiminen muuttaa joka tapauksessa monien ihmisten elämää parempaan suuntaan. Tällä puolestaan on kollektiivisesti positiivinen ja aidosti kohentava vaikutus koko maailmaan. Vuotta 2012 koskevan spekuloinnin aiheuttama heräämisprosessi on jo sinänsä voima, johon meidän on syytä olla varautunut.

Poliittinen ja metafyysinen totuus on salattu meiltä, ja sen myötä näkemys itsestämme on rajoittunut. Tällaista näkemystä meidän saattaa olla mahdollista muuttaa. Tämän seikan ymmärtäminen voi johtaa vain johonkin parempaan, mikäli harhaluulot poistetaan ja totuudenmukainen näkökulma kaikkiin asioihin saadaan. Jos uuden tietoisuustason saavuttaminen ja siirtyminen aitoon sosiaaliseen sekä planetaariseen vastuunottamiseen tapahtuu todellisen itsetietoisuuden tilassa, silloin koko 2012-ilmiö on lopulta ollut arvokas, vaikka avainajanjakso menisi ohi ilman suurempaa draamaa. Mayat kutsuivat kalenterinsa päättymispäivämäärää ’Luomisen Päiväksi’, joten kyse ei näytä olevan lopusta vaan alusta. Meidän tulee varmistaa, että jotakin uutta ja hyvää pääsee näinä aikoina syntymään.

Usko siihen, että yhdessä toimivat ihmismielet voivat vaikuttaa fyysiseen maailmaan, voi olla Thomasin mukaan muutakin kuin pelkkää New Age -retoriikkaa. Tietoisuustutkimuksen alueella on tehty hämmästyttäviä löytöjä, jotka osoittavat, etteivät psyykkiset kyvyt ole harvinaisia lahjoja, vaan meitä päivittäin yhdistävä laajalle levinnyt ilmiö. Ajatuksen voimasta tehty tieteellinen tutkimus tuo ilmi kollektiivisen tietoisuuden kaikenkattavan mekanismin, jonka ymmärtäminen voi olla avain uuden positiivisen muutoksen maailman rakentamisessa. Monet tutkimustulokset viittaavat siihen, että pitkien aikakausien myötä ihmisrodun tietoisuus on kehittynyt sellaiseen pisteeseen, jossa kollektiivisesta mielestä on voinut muodostua voimakas, itsenäinen entiteetti. Tietoisuuden verkko itsessään on äärimmäinen elämänvoima, joka yhdistää meidät kaikki ja ajaa universumia eteenpäin.

Kokemuksemme ja ajatuksemme, jotka jollain tavalla näyttävät jättävän jälkensä universaalin mielen pysyvään kudelmaan, ovat siis merkityksellisiä – eivät niinkään materialistiset voitot ja menestykset, joiden eteen taistelemme päivittäin. Sillä mitä ajattelemme ja teemme on vaikutusta jokaiseen muuhun, ja se mitä valamme kollektiivisuuteen auttaa muotoilemaan sitä negatiivisesti tai positiivisesti, siten kuin itse päätämme tehdä. Sillä mitä tässä ja nyt tapahtuu, on merkitystä, koska se tulee vaikuttamaan tulevaisuudessamme. Tapa, jolla me käsittelemme asiat ja se mitä opimme ja heijastamme kollektiiviseen tietoisuuteen, onkin ehkä kaikkein ratkaisevin tekijä. Kollektiivinen alitajunta, johon Carl Jung viittasi, saattaa olla jokapäiväistä todellisuutta enemmän kuin kukaan on aiemmin osannut epäilläkään – ja tarjota työkalun, joka voisi auttaa ihmiskuntaa selviämään sen nykyisestä ahdingosta.

Andy Thomasin mukaan meidän on siis aika herätä ja oppia käyttämään kollektiivisen mielemme voimaa muuttaaksemme tämän tilanteen, joka ei millään muotoa ole hyväksyttävissä. Meidän on todella alettava tarkkailemaan, miten elämme elämämme ja mitä syötämme kollektiivisuuteen – koska sillä on vaikutusta jokaiseen yksilöön ympärillämme. Monien sellaisten asioiden, mitä nykyään pidämme itsestään selvänä, saattaa täytyä muuttua, mikäli kollektiivisen tietoisuutemme täydellinen potentiaali aiotaan ottaa käyttöön. Meidän kaikkien on otettava osaa maailman uudelleen luomiseen – ei Uuden maailmanjärjestyksen, vaan vain uuden maailman. Historia on monta kertaa osoittanut, että kun ihmiset nousevat ottaakseen osaa yhteisiin asioihin, positiivinen muutos seuraa – ja palvelukseen ilmoittautuminen on ensimmäinen askel. Aloitteen ottamisen ja optimismin ylläpitämisen on nyt oltava ensisijainen tehtävämme.

Se, että tekisi jotakin, mitä tahansa, edes kerran viikossa, saattaisi auttaa maailmaa merkittävästi. Jo pelkkä oman asenteen muuttaminen voisi ruokkia kollektiivisuutta positiivisella tavalla. Miten paljon tai vähän tahansa päätämmekin tehdä, tärkeintä on, ettemme jää passiivisina häkkeihimme. On vielä aikaa ehtiä herättää maailma sille mitä täällä on tapahtumassa. Jollemme tee kollektiivisesti mitään, otamme riskin menettää vapauden, joka meillä vielä on jäljellä, ja jättää itsemme sellaisten voimien armoille, jotka saattavat haluta poistaa meidät kokonaan maailmasta. Pelko on korvattava varmuudella – varmuudella siitä, että me olemme hämmästyttäviä olentoja, joilla on usein hyödyntämättömiä ominaisuuksia sekä kyky selviytyä – oli tilanne miten vaikea tahansa.

 

Hannamari Mäkelä

 


Lisätietoja:

www.vitalsignspublishing.co.uk
www.changingtimes.org.uk