Nykyaikaista energiatutkimusta

Harry Oldfield Signs of Our Times -symposiumissa Glastonburyssa

 

Artikkeli on julkaistu Ultra-lehden numeron 1/2011 nettikolumnina.

 

Professori, tiedemies ja keksijä Harry Oldfield piti Englannin Glastonburyn
Signs of our Times -symposiumissa pitkän luennon yli 35 vuotta jatkuneista, uraauurtavista tutkimuksistaan henkimaailman ja energioiden alueella. Oldfield on kehittänyt kirlian-kuvausmenetelmän hyvin pitkälle: Oldfield-suodattimen avulla ihmisten ja eläinten energiakenttiä sekä henkiolentoja on mahdollista valokuvata ja videoida. Oldfieldin keksinnöt – kehon energiakentän epätasapainon analysoimiseen käytettävä Elektroninen tutkimusmenetelmä (ESM) sekä sitä tasapainottavat Elektrokristallit (ElectroCrystals) – ovat uuden ajan luonnollista ja pehmeää teknologiaa, jotka ovat jo auttaneet lukuisia ihmisiä ympäri maailmaa. Luentoaan tutkija havainnollisti kiehtovin valokuvin ja videoin.Kirlian-kuvausmenetelmän sovelluksia

Kirlian-kuvausmenetelmä osoitti jo 1970-luvulla tehdyissä tutkimuksissa, että kasvin bioenergia katoaa täysin, kun sitä kypsennetään liikaa. Tämä on tärkeää, koska orgaanisen ruoan energia aina siirtyy syöjään. Tuoreen vihanneksen energiakenttä on kaunis ja ihmeellinen kuin Hubble-teleskoopilla otettu valokuva galaksista, mutta ihmiset pilaavat orgaanisen materiaalin helposti. Luomuappelsiineissa näkyy upea, kirkas energiakenttä. Parantavana yrttinä tunnettu, luonnonmukaisesti viljelty valkosipuli on niin energeettinen, että se lähettää orbeja muistuttavia energiamuodostelmia useiden senttimetrien päähän.

Syöpäsairaan ihmisen sormenpäästä otettu kuva osoittaa, ettei sairaan ihmisen elämänenergia ole harmoninen niin kuin terveellä ihmisellä, vaan se rehottaa epätasaisesti joka suuntaan. Tämäkin seikka löytyi jo 70-luvulla, jolloin Oldfield kollegoineen ehdotti syövän joukkoseulontaa kirlian-kuvausmenetelmän avulla. Eettinen komitea kuitenkin murskasi projektin tuomiten sen epäeettiseksi – koska se ei perustunut lääketieteeseen. Nykyisin etiikka on samantasoista, tutkija totesi.

Kun Oldfield löysi kuvausmenetelmänsä avulla eräältä naiselta hyvänlaatuisesta rintasyövästä viestivän energiahäiriön, hän kehotti tätä menemään tutkimuksiin. Mammografiassa mitään ei löytynyt, mutta tutkija pyysi häntä palaamaan takaisin, jolloin muutaman millimetrin mittainen hyvänlaatuisen kasvaimen alku löytyi. Oldfieldin mukaan tämä osaltaan osoittaa, että kaikki fyysinen on aluksi olemassa energiana – mitään ei voi tapahtua ilman energiansiirtoa.

Tiedemiehen valokuvaama mies oli menettänyt kätensä auto-onnettomuudessa, mutta mies kuitenkin kertoi tuntevansa käsivarren olemassaolon edelleen. Kuvassa katkenneen käden energiakenttä yhä näkyikin kokonaan – jopa ranteen muoto oli tarkasti näkyvissä. Muiden koehenkilöiden kohdalla ilmiö toistui, kaikkien puuttuneiden jäsenten osalta. Myös vastasyntyneen lapsen täydellisen avoimet chakrat ja energiakenttä hänen kehossaan ja sen ympärillä tulivat valokuvassa näkyväksi. Angiinaan sairastuneesta henkilöstä otettu kuva osoitti sydänchakran olevan täysin tukossa, ja sydämen ympärillä näkyi negatiivinen energiarengas.

Oldfield näytti kuvaa ystävänsä Rinpochen ympärille muodostuneesta kauniista energiasta, jossa hohkasivat sateenkaaren värit ja valkoinen valo. Tutkijan mukaan kyseessä on hieno ihminen, joka ei koskaan halua pitää sisällään negatiivisia ajatuksia, eikä hän myöskään halua ympäristönsä kohdistavan niitä häneen ulkopuolelta.

Näimme myös, miten Qi gong -mestarin kirkas ja avoin energia virtaa lähes täydellisesti, ja hänen chakransa ovat avoimet. Meridiaanit eli energialinjat ja chakrat näkyvätkin kuvissa selkeästi, sellaisina kuin ne on tunnettu vuosituhansien ajan henkisesti pitkälle kehittyneissä Idän kulttuureissa. Kiinassa Oldfield on kouluttanut innostuneita perinteisen lääketieteen tohtoreita käyttämään tätä diagnosointimenetelmää, ja nykyisin hän opettaa sitä monissa maissa ympäri maailmaa.

 

Valokuvan kännykkään puhuva mies oli valittanut pään toisen puolen migreeniä muistuttavia toistuvia päänsärkyjä. Mies puhui matkapuhelimeen päivittäin paljon. Kuva osoitti, että pään kuulokeskus puhelimen puolella tuotti likaisenruskeaa ainetta, ja takaraivosta otettu kuva osoitti säteilyn vaikuttavan myös aivojen takaosaan. Mies kärsi monenlaisista oireista, kuten näön sumenemisesta. Pään toisella puolella negatiivista energiaa ei näkynyt. Tutkija Harry Oldfield totesi, että tällä kuvausmenetelmällä mikä tahansa negatiivinen tai positiivinen voima ihmisen energiakentässä voidaan tehdä näkyväksi sen tapahtuessa reaaliajassa.

Elektrokristalliterapia

Kuvausmenetelmänsä avulla tutkija on konkreettisesti osoittanut, että käsilläparantaja kykenee pysäyttämään syöpäsolujen jakautumisen, ja hän totesikin parantajia olleen keskuudessamme kulttuurimme alusta alkaen. Oldfield kehitti 30 vuotta sitten elektrokristalliterapiamenetelmän, jota on siitä saakka käytetty parantamiseen. Masennuksesta kärsivän koiran energiakehosta kuvattu video teki näkyväksi, että eläimen peruschakra oli tukossa. Sitä käsiteltiin elektrokristallilla, jolloin energiakeskus silminnähtävästi puhdistui ja avautui, ja koiran käytös muuttui välittömästi.

Toinen video havainnollisti, miten naisen tulehtunut
sylkirauhanen parantui tällä menetelmällä. Oldfieldin vaimostaan ennen kristallikäsittelyä ottamasta kuvasta näkyi, miten nainen menetti energiaa kasvojen toisen puolen kautta. Terapian jälkeen aurinen kenttä oli harmonisoitunut niin, ettei energiaa päässyt enää hukkaan.

Videokuva osoitti, että kristallia käytettäessä nielutulehdusta sairastavan miehen kurkkuchakra avautui ja negatiivinen energia hävisi. Aluksi kurkkukeskusta ei näkynyt sairauden alta lainkaan, mutta minuutin ja 10 sekunnin pituisen kristalliterapian jälkeen energiakeskus oli täysin avoin. Potilaan ääni parantui ja kipu lievittyi. Kuva havainnollisti kullanvalkoisen energian lisääntyneen pään alueella ja punaisena näkyvän tulehduksen vähentyneen.

Harry Oldfieldin tutkimukset osoittavat konkreettisesti, että meissä ihmisissä on enemmän kuin fyysinen ruumis – me olemme mentaalis-psyykkisiä olentoja, mutta myös henkisiä, ja nämä kaikki puolet yhdistyvät ja tasapainottuvat meissä. On osoitettu, että mieli toimii myös kehon ulkopuolella, itsenäisenä, aivoista erillään. Tämä todistaa oikeiksi lukuisten ihmisten ruumiistairtautumis- ja kuolemanrajakokemukset, jollaisen myös Oldfield itse on käynyt läpi. Jos kehomme otetaan pois, tuloksena on se, mikä on esiintynyt kansanperinteessä kaikkialla maailmassa läpi koko ihmiskunnan historian: aaveet, kummitukset, henget jne.


Kristallien parantava vaikutus

Videokuva näytti, miten Reiki Master Marcel Vogel kokosi käsillään energiaa, joka muuttui valkoiseksi valopalloksi. Vogel oli jättänyt konventionaalisen tieteen päätettyään keskittyä parantamiseen, ja tämän hän teki, koska oli tietoinen kristallien parantavista ominaisuuksista. Video teki näkyväksi, miten kristallien valoenergiasäteet välähtelevät ja tunkeutuvat sisälle kehon energiakenttään. Sitten energia muodostaa kiertokulun: Toisessa kädessä pidetystä kristallista irtoaa valkoinen energiasäde, ja se palaa takaisin toisen käden kristallin kautta siirtyen ylös parantajan käsivartta pitkin. Ennen parannuskäsittelyä ja sen jälkeen otetut valokuvat osoittivat, miten tulehduksesta kärsivän potilaan kehon energiavuoto oli vähentynyt, ja potilas oli myös kertonut kivun lievittyneen.

Kun kvartsia kuvattiin, kristallientiteetti näytti lepäävän sen yllä. Kristallia parantamiseen käytettäessä tämä entiteetti laajeni puhtaan valkoiseksi energiakentäksi sen ympärille. Harry Oldfield totesi monien tämän planeetan ihmisten uskovan, että elämää voi olla olemassa ainoastaan hiileen perustuvissa yhdisteissä. Hän itse kuitenkin uskoo, että elämää voi olla tällä ja jopa muilla planeetoilla myös piihin perustuvassa muodossa. Video- ja valokuvattu kristallin energia voi liikkua ihmisen ympärillä, lentää huoneessa – ja se on todellinen, tiedemies totesi.

Tunnetussa Monroe-instituutissa Virginiassa kuvatussa videossa joukko leikkauksesta toipuvia potilaita nojasi valtavaa vuorikristallikidettä vasten. Tutkija mainitsi, että hänen oli pysyttävä kaukana kristallista sitä kuvatessaan, koska sen energia olisi muuten rikkonut tietokoneen, niin kuin joskus oli käynyt. Toipilaiden kasvoilla loisti hartaus heidän meditoidessaan kiven äärellä. Kivi säteili väreilevää valoa, ja yhtäkkiä valtava, valkoinen valoenergia ryöpsähti siitä niin, että koko kuvaruutu muuttui valkoiseksi. Sitten valo vetäytyi takaisin kristalliin. Tämäkin videokuva siis vain osoitti konkreettisesti sen, minkä parantajat ovat vuosituhansien ajan tienneet: Kristalli toimii vahvistimena parantavalle voimalle. 24 tuntia myöhemmin yksi ryhmän potilaista oli päässyt kotiutumaan vaikean selkärankahermoleikkauksen jälkeen – se oli nopein toipuminen mikä sairaalassa koskaan oli nähty.

Keksijä oli myös nauhoittanut kristallin ääntä, jota saimme luennolla kuulla. Itse hän kutsuu sitä Valaan lauluksi. Se muistutti tiibetiläisen laulukulhon rauhallista meditaatioresonanssia, ja se oli saanut itkeviä pikkulapsia vaipumaan uneen. Näiden äänten on todettu vahvistavan ja tasapainottavan chakroja. Eräässä riivatussa talossa poltergeist eli talon kummitus oli hävinnyt, kun tätä musiikkia oli soitettu. Oldfield oli myös kuvannut kristallin äänen vaikutusta CymaScope-nimisellä laitteella. Videokuva osoitti äänen muodostavan kauniita, väreileviä muotoja ja kuvioita. Näillä kuvioilla on Oldfieldin mukaan merkitys: Ne järjestäytyvät intialaisia ja tiibetiläisiä mandaloita muistuttaviksi, harmonisiksi, hitaasti pyöriviksi ympyrämuodoiksi.

 

Oldfieldin kuvausmenetelmä tavoittaa myös henkimaailman

Kokaiiniriippuvaisen nuoren naisen energiakenttään kiinnittyneenä näkyi lähes demonisia olentoja, joiden kammottavan näköiset kasvot erottuivat kuvasta. Tyttö kertoi kuulevansa ääniä, jotka käskivät häntä tekemään kauheita asioita, kuten murhaamaan vanhempansa ja varastamaan. Häntä yritettiin auttaa energiakenttää puhdistamalla. Oldfield kertoi havainneensa, että kokaiini usein liittyy kahtia haljenneeseen kruunuchakraan ja liialliseen kundaliinienergian stimuloitumiseen, jolloin nuoret muuttuvat hyperseksuaalisiksi. Tämä näkyi kuvassa lonkkaluun takana negatiivisena kundaliinienergiapyörteenä, jonka energiaa toisten ulottuvuuksien olennot voivat käyttää ikään kuin ravintonaan. Kellään muulla kuin mystikoilla ja selvänäkijöillä, jotka tuhansia vuosia sitten ja nykyäänkin pitävät ikivanhaa perinnettä elossa, ei ole aiemmin ollut tällaista mystistä havaintokykyä elollisten olentojen energiakehoista sekä pyhien paikkojen energeettisistä ominaisuuksista.

Kreikkalaisella ruumishuoneella Oldfieldia oli pyydetty kuvaamaan hänen suodattimensa avulla lääkärin vaistoamia energioita. Mukana oli selvänäkijä, joka kertoi mihin kamera tuli suunnata. Tyhjältä näyttävää seinää vasten otetussa valokuvassa näkyi pappia muistuttava parrakas olento piispanhattu päässä ja risti kädessä. Se oli olento nimeltä Angelos, joka kertoi henkisesti selvänäkijälle olevansa sielujen kokooja. Usein kun ihmiset, etenkin nuoret, ovat tilanteessa, jossa he joutuvat lähtemään ruumiistaan yhtäkkiä esimerkiksi sodan taistelutantereella, he hämmentyvät. Silloin sielujen kokooja lähetetään univormussa paikalle johdattamaan nämä nuoret sielut valoon.

Hautausmaalla tutkija oli kuvannut huntuun kietoutuneen hahmon, ja paikalla näkyi suodattimen läpi myös edelliseltä vuosisadalta peräisin olevia rakennuksia. Linssin läpi tutkija näki, miten hahmo liukui ilmassa maan yläpuolella. Olento oli kaikesta päätellen jäänyt jumiin astraalitasolle, mitä meedioiden mukaan tapahtuu usein. Kun Oldfield kertoi näkemästään hahmosta selvänäkijä-parantajaystävilleen, he lähettivät sille pelastusmission, mistä lähtien aavetta ei ollut enää näkynyt eikä kuulunut. Tutkijan mukaan henkiolennot madaltavat värähtelytaajuuttaan voidakseen tulla valokuvatuiksi.

Meedio oli kuvattu istunnon aikana, jolloin kuvassa näkyi myös orbeja eli valopalloja sekä henkiolentoja. Transsiin vaipuessaan meedionaisessa tapahtui metamorfoosi: Valkoinen valo laskeutui hänen ylleen, ja sen tunkeutuessa kehoon hän muuttui täysin – naiselle kasvoi parta ja hiukset ja myös kasvonpiirteet muuttuivat. Meedio muuntui yhdessä hetkessä toiseksi henkilöksi, ja tämä prosessi oli kuvattu Oldfieldin menetelmällä. Meedio itse kertoi jälkeenpäin, että valkoinen, ylhäältä päin laskeutunut valo oli ottanut hänet valtaansa.

Tutkija kertoi myös kissastaan, joka oli usein ollut hänen kanssaan klinikalla ja jota potilaat aina olivat halunneet pitää sylissään. Selvänäkijältä hän oli saanut kuulla kissaansa ympäröivästä, mitä kauneimmasta smaragdinvihreästä energiakentästä, joka Kiinassa yhdistetään tunnettuun Chi-energiaan, kultaiseen ja parantavaan lohikäärme-energiaan. Kissasta otetussa valokuvassa sen ympärillä näkyi hyvin kaunis, sateenkaarimainen energiakenttä. Eläin oli kuollut, mutta auttanut myöhemmin isäntäänsä palaamaan takaisin elämään hänen käydessään läpi kuolemanrajakokemusta: Käytävällä valoa kohti kävellessään Oldfield oli kuullut takanaan kissansa maukuvan, joten hän oli kääntynyt takaisin. Muuten hän olisi kuollut, koska asunnossa oli hänen nukkuessaan ollut kaasuvuoto. Pian tämän jälkeen kissa oli ilmestynyt valokuvaan valtavana orbina, jossa sen kasvot erottuivat. Rakkaus on ikuista, tiedemies totesi. Sitä ei voi sulkea arkkuun.

Harry Oldfield oli myös käynyt kuvaamassa riivattuja taloja. Sellaisessa asuva nainen oli kertonut usein tuntevansa, miten jokin näkymätön kosketti hänen käsivarttaan. Oldfield-suodattimen läpi naisesta otetussa kuvassa näkymätön kuitenkin oli muuttunut näkyväksi: Käsi toisesta ulottuvuudesta kurkotti naista kohti. Lapset näkivät talon peilissä muita lapsia ja ihmisiä. Henget puolestaan näkivät Oldfieldin yksisilmäisenä hirviönä – kameran linssi näyttäytyi heille miehen ainoana silmänä. Kuvissa oli myös antiikkihuonekaluja ja esineitä 1600-luvulta, mutta nekin olivat olemassa vain toisessa ulottuvuudessa. Silloin talossa oli asunut perhe, jonka kolme sukupolvea musta surma oli tappanut. Kolme kuollutta sukupolvea oli siis jäänyt taloon ansaan, ja he puolestaan näyttivät pitävän nykyajan ihmisiä aaveina.

Islannissa otetussa perhekuvassa erottui perheen lisäksi hahmo, jonka kuvan ihmiset tunnistivat kuolleeksi lähisukulaisekseen. Ja eräs parantaja oli pyytänyt Oldfieldia kuvaamaan henkioppaitaan. Hänen kuvatessaan parantaja kuvaili juuri sellaiset hahmot kuin tutkija kameransa linssin läpi sillä hetkellä näki. Oldfield-suodatinta voi kuka tahansa käyttää kamerassaan – se on ikkuna toisiin ulottuvuuksiin. Suodatin on tilattavissa tutkijan sivuilta Internetistä noin kymmenen punnan hintaan. Harry Oldfieldin tutkimusten kautta ihmisillä on mahdollisuus laajentaa ymmärrystään maailmasta hyvin paljon. Perinteisen tieteen harjoittajilla on kuitenkin tapana pitää häntä liian epäsovinnaisena, äärirajoilla toimivana tiedemiehenä.Pyhien paikkojen energiat

Harryn vieraillessa Niagaran putouksella intiaanit kertoivat, että jos hän menee sen tyveen, siellä on energiapyörre, joka on kanava toiseen maailmaan – henkimaailmaan. Hän meni ja kuvasi, ja siellä todella oli energiapyörre.

Stonehengestä kuvaa näyttäessään hän kysyi yleisöltä, ovatko nämä kivet todella kiinteitä. Sitten hän näytti toista, suodattimella otettua kuvaa, joka osoittikin kivien olevan läpinäkyviä! Tutkija kertoi roomalaisten valloittajien pelänneen kuollakseen druideja, ja siihen oli pätevä syy: Roomalaiset sotilaat olivat nähneet druidien kävelevän kiinteiden kivien läpi, kuten heidän historiankirjoihinsa kootuista muistiinpanoista voitiin lukea. Oldfield kertoi, ettei hän ollut uskonut tarinaa – ennen kuin näki tämän. Stonehengen nimi onkin johdettu muinaisenglannin sanoista stanhen gist, ’riippuvat kivet’. Muissa kuvissa Stonehengen yläpuolella erottui voimakas energiapyörre, ja ylhäältä tulevat valkoiset säteet muodostivat megaliitin ympärille ja sen sisälle pyramidin. Tämän lisäksi pyörteitä lähti ympäristöön kivien välistä. Ei ihme, että paikkaa on pidetty pyhänä tuhansien vuosien ajan.

Myös kristallikallosta kuvatussa videossa sen ympärillä näkyi liikkuva energiapyörre. Kun kalloa käytettiin apuna ryhmämeditaatiossa, tuo energia levisi kaikkien osanottajien energiakehojen sisään. Energia ei kuitenkaan siirtynyt niiden henkilöiden energiakehoon, jotka eivät ottaneet osaa meditaatioon. Miksi näin tapahtui, sitä Oldfield ei tiennyt. Kun kristallikallon energiaa puhdistettiin käsillä meditaation jälkeen, siihen piirtyi elävät kasvot. Siitä irtosi hitaasti puhtaanvalkoista, kirkasta energiaa, joka nousi kallon puhdistajan kehoa pitkin alhaalta ylöspäin ja avasi yksi kerrallaan hänen chakransa. Sitten se täytti koko ihmisen, joka muuttui videokuvassa valkoiseksi valoksi.

 

Hannamari Mäkelä

Lisätietoja: www.electrocrystal.com

HARRY OLDFIELD GLASTONBURY SYMPOSIUMISSA
Esitelmä, jonka pohjalta yllä oleva artikkeli on kirjoitettu.